keskiviikko 27. marraskuuta 2013

tiistai 26.11.2013 1.ryhmä (pikkujoulujen suunnittelua ja harjoitukset)

Noniiin olin tiistaina 1. ryhmän nuorten kanssa suunnittelemassa vähän tulevia nuorten pikkujouluja, jossa he ovat ohjelma''vastaavina'' eli järjestävät sinne erilaista ohjelmaa. Pidin tämän suunnittelu tuokion jälkeen heille myös harjoitukset erään vähän vanhemman palokuntalaisen kanssa. Harkat meni tosi mukavasti ja hienosti niin nuorten kuin kouluttajienkin osalta. Pidettiin sellanen ''keikka'', jossa oli rakennuspalo keskisuuri, kolme potilasta (tajuton, sokki ja X1) sekä vielä oli kolme kemikaalikannua. Pientä parantamisen varaahan on aina kaikilla. 1. ryhmän johtajalle tai siis pikemminkin vastuu kouluttajalle laitan vielä viestiä mitä tulisi käydä kevät puolen harjoituksissa. 

Laitoin kaikille nuoremmille nuorille kotiin lupalaput kuvissa näkymiseen, joten nyt saadaan nuortenkin harjoituksista kuvia tänne sekä mahdollisesti tuleville nettisivuille. 

Valitettavasti tässä ei nyt ole kuvia ollenkaan, joten hyvin tylsää luettavaa tämä on....

Ainiin ja ilmottauduin nuoriso-osaston johtajakurssillekkin tässä vähä aika sitten, joten katotaan mitä täs tulevaisuus tuo tullessaan. Ilmeisesti ainakin nuoriso-osaston johtajan pestin, innolla ootan mitä siitäki tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 18 vuotias vapaapalokuntalainen kouvolan anjalasta. Olen anjalan vpk:ssa ja toimin siellä nuorempana sammutusmiehenä sekä nuoriso-osaston kouluttajana. Kerron täällä harkoista ja erilaisista tapahtumista palokuntaan liittyen sekä muita omia juttuja muitakin.