maanantai 25. marraskuuta 2013

hälytysosaston harjoitukset 25.11.2013 Kuukausitarkastukset

Joo eli tänään kävin taas harjoituksissa, olin jo aikeissa luistaa, mutta onneksi iskä kertoi ohjelmassa olevan kuukausitarkastukset, joten suuntasin asemalle.


Kuukausitarkastuksiin siis kuuluu autokaluston sekä moottorikelkan, veneen ja JVT-kontin kuntotarkastus sekä niiden sisällä olevien erilaisten generaattorien ja moottorien tarkistukset. Olin itse tarkastamassa KY437:aa ja KY4372:sta. KY437 toimii meijän palokunnassa ensivasteyksikkönä, joten asianmukainen tarkastus -> ajovalot, suuntavilkut, vilkut, pyyhkijät blaablaablaa....ohjaamon siisteys ja siivous, kaikki tarvittavat tavarat paikallaan ja toimivat. Noissa kahessa autossa ei paljoa tarkastettavaa ollut, joten menin auttamaan KY431 tarkastuksessa, ja siinä riittikin hommaa, kun auto on tumpattu niin täyteen tavaraa kun vaan rajat antaa myöten. Mutta kaikin puolin oli mukavat harjoitukset ja opin jopa jotain uutta mitä en ennen autoista tiennyt löytäväni ja mulla on kuitenkin palokuntataustaa jo yli 10 vuotta.

Kiitos ja kumarrus. Valitettavasti ei kuvia väistä harjoituksista ole, mutta jotakin aiheen ulkopuolelta ajattelin tähän laittaa, jottei tämä ihan tylsäksi jää.


Huomenna taas parit nuorten harjoitukset ja muuta hauskaa ! Näillä fiiliksillä näillä tunnelmilla uuteen viikkoon ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 18 vuotias vapaapalokuntalainen kouvolan anjalasta. Olen anjalan vpk:ssa ja toimin siellä nuorempana sammutusmiehenä sekä nuoriso-osaston kouluttajana. Kerron täällä harkoista ja erilaisista tapahtumista palokuntaan liittyen sekä muita omia juttuja muitakin.