torstai 21. marraskuuta 2013

hälytysosaston harjoitukset 18.11.2013


Joo elikkä, maanantaina oli hälytysosaston harjotukset, jossa käyn ite harjottelemassa. Harjoitusohjelman mukaan piti olla yhteistoimintaharjoitus maatalousoppilaitoksen (maatiksen) kanssa, mutta aikataulut eivät kuulemma osuneet yksiin, joten käytiin Vepskin mettässä kattomassa ja vähän sahailemassa kaatunutta puuta. Aiheena oli siis moottorisahan käyttö, kannon seuraaminen sahattaessa, valaistuksen hoitaminen sekä vinssien käyttö (meillä on siis sammutusautossa sekä säiliöautossa vinssi) 
 
Harjotuksethan eteni niinku aina ennenki, ensin yleiset asiat ja edellisviikon keikat harjotukset ym., yksiköihin jako ja eiku vaatteiden vaihtoon. 

Vepskille kun päästiin, niin ei muutakun kaikki mahdolliset valot mettään mitä autoista löyty. Ihan ei optimaalista valaistusta sinne saatu mutta kyllä siellä nyt jotain näki. Harjoitus oli mun mielestä melko tylsä, koska meitä oli yllättävän paljon harjoituksissa ja suurinosa joutui vaan katsella eli toisin sanoen kaksi teki ja muut katto. Kyllähän siis niitä valoja ja vinssiä oli laittamassa muutkin ja valmistelemassa muutenkin, mutta itse tekeminen jäi vähälle. Itse otin ainoastaan kuvaajan roolin, sillä ei oikein mielenkiintoa kyseiseen aiheeseen ollut. 


AI NIIN ! Meinasin ihan unohtaa! Menen lauantaina vierailulle toisen palokunnan Päivä paloasemalla-tapahtumaan ja kirjottelen varmasti viikonloppuna siitä sitten lisää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 18 vuotias vapaapalokuntalainen kouvolan anjalasta. Olen anjalan vpk:ssa ja toimin siellä nuorempana sammutusmiehenä sekä nuoriso-osaston kouluttajana. Kerron täällä harkoista ja erilaisista tapahtumista palokuntaan liittyen sekä muita omia juttuja muitakin.