sunnuntai 24. marraskuuta 2013

päivä paloasemalla

Eli niinkuin tossa pari päivää sitten kerroin, kävin päivä paloasemalla- tapahtumassa Imatran paloasemalla. Tapahtumaa oli järestämässä sekä Imatran paloasema, Imatran VPK sekä Tainionkosken VPK. 

Tapahtuman tarkoituksena oli tutustua kodin turvallisuuteen, ja tämän aiheen merkeissä lapsille oli järjestetty erilaisia rasteja, jossa käsiteltiin kyseisiä asioita, aiheina oli mm. poistuminen palavasta talosta, palovaroittimen käyttö. 

Rastien lisäksi lapset sekä aikuiset pääsivät tutustumaan paloaseman muuhun kalustoon, autojen ovet olivat auki ja lapset pääsivät istumaan oikeiden paloautojen kyytiin. Autoja sekä kalustoa oli esittelemässä Imatran paloaseman henkilökuntaa, lähinnä palomiehiä vastailemassa lapsien tiukkaakin tiukempiin kysymyksiin.  

Minusta oli oikein hienosti suunniteltu ja toteutettu tapahtuma kaikinpuolin, jokaiselle oli jotain. Näin ennen kuvia täytyy sanoa, että kuvissä esiintyvät henkilöt palomiehen asuissa eivät olleet Imatran paloaseman henkilökuntaa vaan toistaiseksi vielä leikkivät palomiehiä. Mutta pidemmittä puheitta kuvien kimppuun...
Joo eli jos joku ei tiennyt niin, kyllä, minunkin sulho leikkii palomiestä vapaa-ajalla !

Törmäsin myös muutamaan tuttuun ! Oli ihanaa nähä pojat pitkästä aikaa ! 
Mun oma palomiäs <3

Ihana palomiehen alku ! Ainoa laatuaan, joka sai kokeilla enonsa varusteita ! Voitte vain kuvitella kuinka innoissaan kyseinen henkilö odottaa, että pääsee enon kanssa palomieshommiin ! 

Myös hieman isommat pojat leikkivät palomiehiä päivän aikana
Ensi viikolla taas muutaman harjoitukset sekä mahdollisesti jotakin muuta jännittävää ! Hyvää ensi viikkoa kaikille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 18 vuotias vapaapalokuntalainen kouvolan anjalasta. Olen anjalan vpk:ssa ja toimin siellä nuorempana sammutusmiehenä sekä nuoriso-osaston kouluttajana. Kerron täällä harkoista ja erilaisista tapahtumista palokuntaan liittyen sekä muita omia juttuja muitakin.